Thursday, August 13, 2009

I städtagen...

Igår blev det städa av för min del. Höll på hela dagen och var helt slut när kvällen kom. I samband med att man bytte all svallen på taket blev det "lite skräpigt" inne i vindsgarderoberna. Med dålig planering följde att utrymmet var fyllt med pärmar, fotografier, möbler mm. Så när snickaren stod här fick sambon snabbt rädda det han kunde och allt hamnade i en stor hög på arbetsrumsgolvet.
Renovering är verkligen både himmel och helvete. Det är hur underbart som helst att få större ytor och i ordning, samtidigt som det blir sådan oreda var man än är. Kaoset ingår liksom. Å andra sidan ges man möjlighet att rensa ut och slänga, vilket jag gjorde igår. Jättehärligt när det var gjort!



Idag har vi så varit och hämtat vår nya parytterdörr som vi fått tillverkad på ett lokalt snickeri efter egen design. Vi är jättenöjda.
Därefter åkte vi till Stensliperiet för att hämta hem den sten som ska användas till att klä grunden på kökstillbyggnaden. En god vän till Dan(sambon) ställde upp med lastbil. Guld värt!
Tack Macke!
Imorgon blir det till att städa upp ute igen.
Hoppas ni alla får en skön kväll!




0 comments:

Post a Comment