Thursday, October 29, 2009

Höstmys...


Du har väl inte missat att GANT numera säljer sin hemkollektion via nätet(leverans inom Sverige). I webbutiken kan du hitta allt ifrån påslakan, plädar och prydnadskuddar till frotté, husgeråd och accessoarer till ditt hem. En fraktkostnad på 95 sek tillkommer på alla beställningar under 1500 sek(fullt överkomligt), oavsett betalningssätt.

GANT(jämte Lexington) är en stor favorit hos mig och längtan är stor efter att få handla in lite fint tilll både sovrum och vardagsrum.
Häromdagen fick vi vår leverans från USA med fladdermusfåtöljer och så en mycket speciell spegel. Allting hade klarat sig bra. Stolarna var i princip helt felfria(trots att de fraktats så lång väg och mellan olika mellanhänder) och på spegeln fanns endast en liten skada som vi kan fixa till enkelt på egen hand.
Är sååå nöjd med mina fladdermusfåtöljer i originalutförande. Spegeln var dock något större i utförandet än vad vi hade föreställt oss och gjorde sig inte särskilt bra på den vägg i vardagsrummet som vi hade tänkt, men i trapphuset har den nu kommit till sin rätt och är fantastisk att beskåda.
Att kunna ta hem möbler och annat från USA har länge varit en dröm då utbudet där är ett helt annat!
Tack vare det Norska logistikföretaget Jet Carrier som vi har använt oss utav, är nu detta även fullt möjligt och det kommer definitivt att bli fler beställningar framöver. Under bart!

0 comments:

Post a Comment