Thursday, October 8, 2009

Kom igång- tips...

Bild lånad från Livingetc.com

Vill börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen. Det är som vanligt mycket man ska hinna med!
Hur går det med era hallprojekt där hemma? Har ni fått ordning på skor, paraplyer, vantar, halsdukar, jackor och allt annat som kan tänkas finnas i hallen?
Själv har jag röjt upp bland alla skor som stod och skräpade. Sambon har fått behålla ett par och jag har två par stövlar ståendes. Resten har åkt ner på den redan så belamrade skohyllan i källaren, så där behövs ju en uppryckning snart. Jag ska skamligt erkänna att skolådorna som inhandlades på IKEA för ett antal veckor sedan fortfarande står ouppackade i sovrummet.
Hur som helst här kommer lite tips om hur du kan få ordning i hallen där hemma.
Börja med att ta fram en soppåse och se därefter till att kasta gamla reklamblad, tidningar, brev och annat skräp som har blivit liggandes. Röj därefter upp bland skorna. Hur många använder du egentligen? Låt favoritskorna stå kvar framme, resten bör förvaras på annat håll. Kanske behöver du se över förvaringsalternativen där hemma. Finns det i hallen kanske plats för en extra garderob(drömmen!) eller åtminstone ett slimmat skoskåp? Att satsa extra mycket på förvaring är i regel en mycket god idé.
Ett motiverande argument är även att man på så lite som 30 minuter kan rensa och få ordning på väldigt mycket. Dela därför gärna upp projektet, på så vis minskar även risken för att du ska känna sig överväldigad och tappa lusten innan du ens har kommit igång!
Lycka till!
Kram

0 comments:

Post a Comment